• Antalya
  NAAR ANTALYA VANAF €99,-
  TRIPTIME VLIEGTICKETS
  ZOEKT U DE GOEDKOOPSTE VLIETICKETS NAAR ANTALYA? ZOEK DAN NIET VERDER
  BOEK NU DIRECT BIJ TRIPTIME.NL
 • Antalya Haven
  Vliegtickets zomer 2014
  vanaf €129,-
  Boek nu je vliegtickets op Triptime.nl
  Al 5 jaar gewoon de goedkoopste!
 • Side
  Handige Reistips
  Bezienswaardigheden in Antalya
  vind u op deze pagina.
PLAN HIER JE

VLUCHT

Reistips voor Antalya

Amsterdam – Antalya
U dient minimaal 2,5 uur voor vertrek aanwezig te zijn op de luchthaven, zowel in Amsterdam als in Antalya. U kunt vliegen met Transavia Airlines, Pegasus Airlines, SunExpress of Onur Air. Uw vlucht naar Antalya Airport duurt ongeveer 3,5 uur. Bij aankomst op de luchthaven bent u verplicht een geldig visum tot uw beschikking te hebben. Een visum kunt u in de zomervakantie van 2014 nog bij aankomst op het luchthaven in Turkije kopen. U kunt echter ook ervoor kiezen om voor vertrek online een elektronische visum aan te schaffen. www.evisa.gov.tr Een visum bedraagt 20 dollar per persoon. In november 2014 wordt het aanschaffen van een elektronische visum verplicht, om zo de lange wachtrijen op de Turkse luchthavens tegen te gaan.

De Kaart van Antalya

Tijdverschil
In Turkije is het een uur later dan in Nederland.

Munteenheid
In Turkije betalen ze met de Turkse Lira. In Antalya zijn er heel veel banken en kleine wisselkantoortjes die Euro’s inwisselen voor de Turkse Lira’s. Ook kunt u geld pinnen, u kunt dan zelf kiezen of u uw geld in Euro’s wilt hebben of in Turkse Lira’s.

Bereikbaarheid
Antalya is gemakkelijk te bereiken door zijn haven en het vliegveld aan de rand van de stad. In de stad rijden taxi's en is er een tramlijn aanwezig. U kunt echter ook ervoor kiezen om met een Dolmus bus te reizen, zo proeft u de gastvrijheid en de cultuur van Turkije van dichtbij.

Taal
De officiële taal is Turks, en wordt door ongeveer 90% van de Turkse bevolking gesproken. Omdat Antalya een bekende toeristische bestemming is, zijn er genoeg mensen die Engels, Duits en zelfs Nederlands spreken.

Aan het strand liggen, shoppen, uitgaan, raften en genieten van de geweldige landschappen van Turkije aan de Turkse Rivièra. Dit allemaal beleeft u in Antalya! Voor een onvergetelijke zonvakantie in Antalya, kunt u nu boeken voor de voordeligste vliegtickets op Triptime.nl.